Huomioimme hallituksen uudet linjaukset ravintoloiden aukioloja koskien. Tämän viikon (2.10-3.10) pe ja la palvelemme viihdeilloissa klo 21-02. Jatkossa viihde-illat klo 20-01 tämänhetkisen tiedon mukaan.

Seuraamme tarkasti tilannetta ja reagoimme mahdollisiin muutoksiin.

Asiakaspaikkamme ovat reilulla turvavälillä ja kiinnitämme jatkossakin erityistä  huomiota puhtaanapitoon, hygienia-asioihin ja turvaväleihin. Henkilökuntamme työskentelee vain terveenä. Jokaiselle asiakkaallemme on istumapaikka ravintolatiloissamme ja myös kokoustiloissa huomioimme turvavälit.

Tulethan meille vieraaksi vain terveenä.

Vierailun aikana, huolehdithan

– turvävälietäisyyden pitämisestä muihin kuin omaan seurueeseesi

– pese kädet / käytä käsidesiä saapuessasi ravintolaan sekä lähtiessä

– noudata yskimis- ja niistämisohjeistusta

– suosi korttimaksuja