Viimeistä pikkujouluiltaa vietellään meillä perjantaina 17.12. ja varsinainen joulu on jo aivan ovella. Vielä ehdit joululahjaostoksille meidän verkkokauppaamme – sieltä löytyy esimerkiksi teatterilippuja ensi keväälle.

Haluamme olla mukana levittämässä joulumieltä ja luomassa yhteistä hyvää.

Lahjoitimme Keurusselän nuorkauppakamarin kautta pizza- & kylpylälahjakortteja Keuruulaisille perheille. Haluamme olla mukana levittämässä joulumieltä ja luomassa yhteistä hyvää ja toivommekin, että tervehdyksemme ilahduttavat vastaanottajia. Lahjoitimme samalla myös perheille yhteistä aikaa ja mukavaa tekemistä – ja tämä on ehkäpä kuitenkin sitä tärkeintä pääomaa.

Hienoa, että joka vuosi löytyy tahoja, jotka haluavat olla auttamassa ja turvaamassa etenkin lapsille paketteja kuusen alle ja mukavia joulumuistoja.

Moni laittaa mielellään itse joulua kotiin, mutta esimerkiksi meille Keurusselkään on mukava tulla viettämään rentoa joulua. Meillä saat istahtaa valmiiseen pöytään, rantasaunat lämpiävät aaton saunoiksi ja maastokirkossa järjestetään jouluhartaus. Kuulemma myös itse Joulupukki ehtii piipahtamaan meidän ilonamme! Tätä kirjoittaessa vielä muutama huone on vapaana joulunviettäjille.

Pirtin sininen hetki.

Jouluna paketoimme tämän merkillisen vuoden 2021 ja käännämme katseen kohti uutta vuotta. Toivottavasti se tuo meille tullessaan villiä vilskettä ja helinää helskettä!

Keurusselän tonttu