Kulunut talvi ja kevät on ollut meillä vaihtelevaa aikaa. Varsinkin alkuvuodesta toimimme hiljaisilla volyymeilla, mutta toisaalta teimme taustalla kovasti suunnittelu- ja valmistelutyötä tulevaan. Tanssit saimme aloittaa vihdoin helmikuun lopulla, ja siitä lähtien Hotelli Keurusselkä onkin porhaltanut täyttä höyryä eteenpäin!

On ollut ilahduttavaa saada teiltä asiakkailta positiivisia kommentteja ja iloisia hymyjä, kun olemme päässeet näkemään jälleen. Toki otamme vastaan mieluusti kaikenlaisen palautteen, sillä rakentava palaute antaa meitä kehittymään.

Meille on muodostunut jo jonkin verran asiakkaita, joita voimme kutsua ”vakkareiksi”. He käyvät säännöllisin väliajoin ja käyvät jo tutuiksi hotellin väelle. Saimme yhdeltä vakkariltamme sydäntälämmittävää palautetta, jota saamme hänen luvallaan siteerata tässä kirjoituksessa. Kiitokset vielä Tatulle!

Mikä hotelli Keurusselässä viehättää? Ykkösasiaksi nostan erinomaisen palvelun. Olen suhteellisen kokenut, jopa vaativa hotelli- ja ravintola-asiakas, mutta en ole missään muualla tavannut henkilökuntaa, joka palvelisi asiakkaitaan yhtä suurella sydämellä kuin Keurusselässä. Täällä jokainen asiakas saa kokea olevansa odotettu vieras, jota talo palvelee parhaansa mukaan.

Meillä Keurusselällä työkaverit ovat huippuluokkaa. Mahtavaa, jos keskinäinen kemiamme välittyy myös asiakkaille. Ja nimenomaan hyvänä asiakaspalveluna.

Päivän kruunaa ruokailu hotellin ravintolassa. Hotelli Keurusselän keittiö on korkeatasoinen ja ruokalista sopivan monipuolinen. Täältä kyllä löytyy jokaiseen makuun jotakin, sillä valittavaa on pippuripihvistä pizzaan.

Ruokalistat uudistuvat meillä useamman kerran vuodessa, ja toukokuun alussa otamme päivitetyn kesälistan käyttöön. Samalla uudistamme myös viinilistojamme. Näin meillä on mukava käydä maistelemassa uutuuksia, vaikka olisitkin vakkari =)

Tästä lauseesta olemme täysin samaa mieltä:

Porealtaan näköala Keurusselälle on epäilemättä Suomen kaunein!