Juhannus ja keskikesä ovat aivan nurkan takana! Kokosimme tähän muutamia vinkkejä lähialueiden nähtävyyksistä, joihin on helppo käydä tutustumassa autoillen. Palaamme vielä toisen blogipostauksen kera muun muassa ulkoilureitteihin ja aktiviteetteihin – omatoimisiin ja ohjattuihin.

Meillä Hotelli Keurusselällä kuluu siis kesäpäivä oikein rattoisasti, mutta meiltä voi myös poiketa esimerkiksi naapuriin Taidekaupunki Mänttä-Vilppulaan, jonne hurauttaa puolessa tunnissa.

Serlachius-museot tarjoavat taidetta ja nähtävää moneen makuun ja monen ikäiselle. Museoita on kaksi: taidemuseo Gösta, sekä toiminnallisempi ja historiasta tarinoiva Gustaf. Kannattaa myös poiketa ehdottomasti ravintola Göstassa ja museon pihapiirissä sijaitsevalla Autereen tuvalla.

Mäntän kuvataideviikot on Suomen laajin nykytaiteen kesänäyttely, ja XXVI Kuvataideviikot on avoinna 12.6.-31.8.2022.

Täältä löydät lisää Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan lukuisia nähtävyyksiä ja gallerioita.

Mäntän Klubi ja ArtHotel Honkahovi ovat samaa perhettä Hotelli Keurusselän kanssa, tiesitkös? Iris Mäkinen luotsaa kaikkia taloja, ja Mäntän uniikit kohteet ovat vähintäänkin piipahtamisen arvoisia. Kumpikin kartano tarjoaa sekä majoitusta, että ravintola- ja juhlapalveluita ja välimatkaa näillä kohteilla on muutama kilometri.

Mäntän Klubi

Viinitupa Vuorenmaja on eurooppalainen kohtaamispaikka Mäntänvuoressa.

Viinitupa Vuorenmaja tarjoaa eurooppalaisten pientilojen viinejä, panimotuotteita ja virvokkeita sekä Keski-Euroopan makuja. Vuorenmaja palvelee Mäntänvuoren laella niin janoisia, kuin nälkäisiäkin.

Mäntästä takaisin Keuruulle voit ajella muutamaa reittiä. Tästä voit kurkata kesätärpit Keuruulle: https://www.is.fi/mainos/art-2000008871653.html

Ihana kesä 2022 💛