Meille Keurusselälle kannattaa rohkeasti ottaa yhteyttä työharjoitteluiden tai vaikkapa opinnäytetöiden merkeissä. Autamme mielellämme ammatillisessa kasvussa, ja opimme tietysti joka kerta itsekin uutta. Tässä Mirvan mietteitä meneillään olevasta harjoittelujaksosta.

Olen merkonomiopiskelija ja olen työharjoittelussa Hotelli Keurusselässä. Tähän harjoitteluun kuuluu asiakaspalvelun ja laskutuksen tutkinnonosat. Työyhteisö on ottanut minut hyvin vastaan ja työkaverit ovat huumorintajuisia ja mukavia. Työkaverit jaksavat myös vastailla loputtomiin kysymyksiini kärsivällisesti.

Työtehtävät ovat olleet mielenkiintoisia ja erilaisia kun aiemmat työtehtäväni.

Hotelli työympäristönä on uusi minulle, joten pääsen tekemään aivan uudenlaisia työtehtäviä. Asiakaspalvelu on tuttua kaupan alalta, mutta hotellilla asiakkaita palvellaan paljon myös puhelimella ja sähköpostilla. Parasta kuitenkin on kohdata asiakkaat kasvotusten ja toivottaa heidät tervetulleeksi viihtymään hotelliin.

Tähän asti työtehtävät ovat olleet mielenkiintoisia ja erilaisia kun aiemmat työtehtäväni. Odotan innolla jatkoa ja lisää erilaisia työtehtäviä.

Terveisin
Mirva