Rosvopaisti-ilta

6.7. ja 20.7.2022 klo 19.00
39,50 €/hlö (lapset 4-12v. 15€)

Vihreä kesäsalaatti
Sinappi- Coleslaw
Paahdettuja kirsikkatomaatteja ja fetajuustoa
Värikäs omena-punakaalisalaatti
Timjami Focaccia

Lampaanpaistia mustaherukkakastike
Grillatut kesäkasvikset
Provencelaiset valkosipuliperunat

Limepannacotta ja sesongin marjat

Rosvopaisti on perinteikäs suomalainen ruoka, joka valmistetaan lampaan lihasta. Sen valmistus vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Rosvopaistihauta on noin puoli metriä syvä, jonka pohjalla ja reunoilla on kiviä. Kuoppaan tehdään tulet, jotka saavat palaa 3–4 tuntia. Tämän jälkeen hiillos lapioidaan pois ja lihat asetetaan kuoppaan. Rosvopaistin valmistukseen kuluu kaiken kaikkiaan noin 8–12 tuntia.