Haemme joukkoomme motivoituneita ja luotettavia työntekijöitä. Kaikki työnkuvamme ovat monipuolisia ja antavat mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen – olet sitten ravintola- ja matkailualan ammattilainen, tai vasta alasta kiinnostunut. Mukava ja huumorintajuinen työporukka tekee tiivistä yhteistyötä osastosta riippumatta.

 

Ravintolapäällikkö

Hotelli Keurusselkä tarvitsee salipuolen ammattilaista Hotellinjohtajan avuksi ravintolapäällikön tehtäviin. Ravintolapäällikkö vastaa salin operatiivisesta toiminnasta ollen itsekin mukana suorittavassa työssä.

Keurusselän palvelut ovat hyvin monipuolisia. Alueen 400 vuodepaikkaa, pienoiskylpylä ja rantasaunat, lukuisat kokoustilat ja iso ravintola tarjoavat erilaisille asiakas- ja matkailijaryhmille sekä paikkakuntalaisille erinomaiset puitteet kokoontumisiin. Keurusselkä on myös kuuluisa hyvistä artisteista ja tansseista. Tarjoamme hyvän mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena sekä tilaa luovuudelle. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan.

Odotamme kokemusta vastaavista tehtävistä sekä innostusta kehittää alueen ravintolatarjontaa sekä markkinointia.

 

Kokki

Hotelli Keurusselkä etsii vastavalmistunutta tai pidempään alalla ollutta kokkia monipuolisiin tehtäviin upean Keurusselän rannalle. Keurusselällä pääsee toteuttamaan itseään mukavassa porukassa. Työtehtävät koostuvat aamiaisen laitosta ala Carte-annosten tekoon, buffet-pöydän antimista saunaruokailuun. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääsee kehittämään itseään sekä työyhteisöä. Tarjolla myös osa-aikaisia tehtäviä.

 

Vastaanottovirkailija

Haemme Hotelli Keurusselkään monitoimista vastaanottovirkailijaa, jolta onnistuu myös salitarjoilu ja kokouspalvelutehtävät. Vastaanotossa toimit asiakkaan sisään- ja uloskirjaustilanteissa ja hoidat asiakaspalvelua monipuolisesti. Odotamme reipasta asiakaspalveluasennetta, joustavuutta ja rohkeutta toimia muuttuvissa tilanteissa. Teet yhteistyötä muiden osastojen, kuten salin ja kerroshoidon kanssa.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja mukavan työympäristön. Työkokemus alalta katsotaan eduksi, mutta perehdytämme työntekijät huolellisesti ja opetamme uudet asiat. Käytössämme on Hotellinx Cloud-varausjärjestelmä, jonka tuntemisesta on hyötyä.

 

Tarjoilijoita

Kaipaamme iloiseen joukkoomme energisiä ja oma-aloitteisia tarjoilijoita. Hyvä asiakaspalvelu on sinulle kunnia-asia ja nautit työskentelystä tehokkaan tiimin jäsenenä. Arvostamme monipuolista ravintola-alan osaamista, mutta vaikka olet ravintola urasi alkutaipaleella, on Keurusselkä sinulle mahdollisuuksien paikka. Opitut taidot, oppimishalukkuus ja asenteesi auttavat sinua muovaamaan työkuvaasi.

Työ on pääsääntöisesti ilta- ja viikonloppu painotteista ja tarjolla on sekä kokopäiväisiä pestejä että viikonloppukeikkoja esimerkiksi opiskelun oheen.

 

Kerros- ja aamiaishoitajia

Haemme nyt joukkoomme kerroshoitajia ja aamiaishoitajia. Palkkaamme ympärivuotiseen työsuhteeseen kaksi osa-aikaista kerros/aamiaisen hoitajaa ja lisäksi useita kiire- ja sesonkityöntekijöitä. Tarjoamme monipuolisen työkentän, henkilöstöedut sekä mukavat työkaverit.

 

Miten haen?

Palvelupäällikkö Päivi Kakkuri käsittelee hakemuksia päivittäin. Kerro meille itsestäsi ja lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen paivi.kakkuri@hotelkeurusselka.fi

Tarkenna viestissäsi, mitä avoimista työpaikoista haet. Päiville voit laittaa myös avoimia hakemuksia, jos työ ravintola- ja matkailualalla kiinnostaa.